Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Kombi prijevoz putnika

Izleti u ture

Sarajevo

Bosna i Hercegovina

inostranstvo

 

AM TOURS
AM TOURS
kOMBI PRIJEVOZ
Prijevoz Jahorina
Najam vozila

AM TOURS je mlada i inovativna tvrtka koja se bavi uslugama kombi prijevoza putnika u Sarajevu, Bosni i Hercegovini i inostranstvu.

U ponudi imamo usluge  najma  automobila i kombija.

Želimo klijentima  omogućiti siguran, brz i kvalitetan prijevoz do bilo koje destinacije u Europi, u luksuznim kombijima i automobilima sa profesionalnim vozačima koji imaju dugogodišnje iskustvo u upravljanju motornim vozilima.

Kako i zašto je došlo do ove ideje?
Putovanje sa svojim automobilom iz neke daleke europske zemlje je naporno, skupo i mukotrpno, velike gužve, nervozni vozači, umor i duga putovanja ljudima sve teže padaju. Zato smo mi odlučili skratiti Vaše muke i povoljnim Vas cijenama privući da sjednete na avion i da dođete u Bosnu, gdje će Vas prilikom slijetanja na aerodrom pričekati vozač i odvesti na odredište koje Vi poželite, pritom prolazeći kroz predivan krajolik Bosne i Hercegovine  koji će Vas ostaviti bez daha.
Dajte nam priliku da Vam pokažemo da je AM-tours  najjeftniji, najbolji i najkvalitetniji izbor Vašeg prijevoza

0038761864213 viber whatsapp  Denim

Kombi prijevoz putnika Sarajevo Bosna i HercegovinaAm kombi prijevoz putnika sarajevo Bosna i hercegovinaVan Transport von Passagieren Sarajevo tourist trips sarajevo bosnia excursionsVrelo Bosne kombi prijevoz putnika Sarajevo Bosna i hercegovinaJTdCJTIyZW4lMjIlM0ElMjJLb2JpJTIwcHJpamV2b3olMjBwdXRuaWthJTIwc2FyYWplJTIwdm8lMjBiamVsYSVDNSVBMW5pY2ElMjBpZ21hbiUyMiU3RA==Van Transport von Passagieren Sarajevo tourist trips sarajevo bosnia excursions

Dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu

12/12/2018, 01:01

Dobrodošli-u-Bosnu-i-HercegovinuDobrodošli-u-Bosnu-i-Hercegovinu

Na raspolaganju je nekoliko tura/izleta u Sarajevu i Bosni i Hercegovini gdje svako može naći nešto za sebe.

Create a website